Apple iPhone 7 Plus review (Dutch)

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

De Apple iPhone 7 Plus is het grootste model uit de serie nieuwe iPhones van Apple. In deze videoreview bespreken we de smartphone uitgebreid.

Het meest opvallende aan de iPhones van dit jaar is misschien wel dat het ontwerp niet veranderd is. Het was voor Apple gebruikelijk om iedere twee jaar een nieuw ontwerp te presenteren, maar de iPhone 7 Plus lijkt zoveel op de iPhone 6 Plus dat je zou kunnen zeggen dat dit het derde jaar is dat Apple hetzelfde ontwerp gebruikt. Toch is er een grote verbetering doorgevoerd: de iPhone 7 Plus is waterbestendig; dat was zijn voorganger niet. Een minder positieve wijziging is het verdwijnen van de audiojack, waardoor mensen die geen draadloze headset hebben aangewezen zijn op een adaptertje of een speciale lightning-headset. Apple levert beiden mee, overigens.

In de camera is wat meer vernieuwing gaan zitten. Beide iPhone 7-modellen hebben een groter diafragma en betere sensor gekregen; bij de iPhone 7 Plus komt daar nog een tweede sensor bij. Deze tweede sensor is gekoppeld aan een sterkere lens, waardoor hij 2x zoveel ingezoomd is. Optische zoom als het ware, dus. Ook de selfiecamera is verbeterd en heeft nu een 7-megapixelresolutie.

Verder zijn de usual suspects op de schop gegaan. De accu is groter geworden en de processor een stuk sneller. De iPhone 7 Plus heeft bovendien met 3GB de helft meer werkgeheugen dan zijn voorganger en het interne geheugen is zelfs twee keer zo groot geworden in alle versies. Ook het scherm is volgens Apple verbeterd: het 5,5-inch full HD-display zou nu 25% helderder zijn. Met iOS 10 heeft Apple ook de nodige softwarematige verbeteringen doorgevoerd, maar die komen natuurlijk ook in oudere iPhones terug.

Is de iPhone 7 Plus onderscheidend genoeg tegenover zijn voorganger, of kun je beter nog een jaar wachten met het kopen van een nieuwe iPhone? In deze videoreview maken we de balans op. Mocht je liever onze uitgebreide geschreven review van de iPhone 7 Plus lezen, dan kan dat via de link hieronder.

Onze geschreven review van het toestel: https://www.allaboutphones.nl/reviews/apple-iphone-7-plus-review-tussenjaar/

De telefoon kopen: https://goo.gl/GXFHmx

Meer over de nieuwe iPhones vind je in onze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLH_c2Es_GvrSPHx6Mx-A-oQqOPoYLo_Qj

Music Provided by NoCopyrightSounds:
Waysons – Eternal Minds: https://www.youtube.com/watch?v=ZhECyz85FMc

Waysons
• https://soundcloud.com/waysons
• https://twitter.com/WaysonsOfficial
• https://www.facebook.com/WaysonsOfficial
• https://www.instagram.com/waysons/

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: http://www.allaboutphones.nl/tags/telekoopwijzer.html

Op de website van All About Phones, http://www.allaboutphones.nl/, kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video’s over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Kazam, Nextbit en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Sony Xperia Z5, Huawei P9, Huawei P9 Plus, LG G5, HTC One A9, HTC 10, Microsoft Lumia 950 en Apple iPhone 6s. Ook goedkopere modellen zoals de Honor 7, Samsung Galaxy A5 2016, Honor 5X, Huawei G8, Sony Xperia M4 Aqua, OnePlus X, Motorola Moto G 2015, OnePlus 2 en Apple iPhone SE komen bij ons aan bod. Tot slot filmen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G3, Samsung Galaxy S5, Huawei Ascend P8, LG G4 en Apple iPhone 6.

Comments

X-ray says:

is het de moeite om drie jaar af te betalen aan de iphone 7… trouwens ik deed met mijn (vorige telefoon Samsung galaxy a3) 2 jaar zou ik dan lang genoeg kunnen met een iphone 7? alvast bedankt voor te antwoorden

Danny Kristen says:

De 32gb versie is genoeg naar mijn weten, je betaald honderden euro's meer voor meer intern geheugen maar het is toch veel handiger om dan voor €0.99 of €2.99 per maand extra iCloud geheugen te kopen? Veel goedkoper en nog steeds de zelfde telefoon.

lol3543 good says:

hhahah alsje hem perongeluk in de wc laat vallen

WizKid says:

Voor opladen en muziek tegelijk heb je ook een adapter voor.

zLoquat-Music says:

1 nadeel er zit geen infra rood op dus kan je de tv's en beeldschermen op school niet uitzetten 🙁

Kees Tol says:

zorgt zo'n splitter om op te kunnen laden EN je oortjes te gebruiken voor accu problemen???

Dr. Einstein says:

Dat splitscreen kan wel hoor moet je wel een app downloaden 🙂

cyenna icebearGaming says:

sorry maar k vind je video s niet zo leuk meer ik ga unsube geen haat

Daan Janssen says:

Sony heeft de beste camera

Maximadelia O says:

@allaboutphones ik heb een iphone 6s nu 2 maanden is het het waard om al over te stappen naar een iphone 7 plus?

Comments are disabled for this post.