Apple iPhone 7 review (Dutch)

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

In oktober van 2016 kondigde Apple, naar jaarlijkse gewoonte, zijn nieuwe smartphone aan. Dit jaar de Apple iPhone 7. Voorbije weken hebben wij het toestel grondig uitgetest, in deze videoreview gaan we je er alles over vertellen.

iPhone 7: nieuwe naam, zelfde ontwerp

Als we kijken naar wat Apple met zijn vorige iPhones heeft gedaan, dan merken we op dat het Amerikaanse bedrijf telkens bij een iPhone met een nieuw voornummer ook een nieuw ontwerp kreeg. Dit jaar is dit niet helemaal het geval. In grote lijnen is de nieuwe iPhone van Apple zelfs identiek aan zijn voorgangers (de iPhone 6 en iPhone 6s). Maar dit is geen probleem. Want zelfs met zijn bijna identiek ontwerp ziet de iPhone 7 er nog altijd prachtig uit. Het toestel is gemaakt uit één stuk aluminium waardoor het degelijk in de hand aanvoelt. Eveneens lopen de antenne-lijnen nu niet meer dwars over de achterzijde van de smartphone, maar wel over de randjes. Wat zorgt voor een cleanere look.

Krachtig

Intern is de nieuwe iPhone ook zeker niet mis te noemen: Apple heeft het toestel voorzien van zijn krachtige Apple A10 Fusion chip die gekoppeld is aan 2GB werkgeheugen. Ook het intern geheugen heeft een upgrade gekregen. Niet langer is de iPhone 7 voorzien met slechts 16GB intern geheugen, nu heb je standaard 32GB intern geheugen. Betaal je meer, dan krijg je 128GB of 256GB intern geheugen.

Wat dit alles betekent is simpelweg dat de iPhone 7 krachtig en snel is. Alles wat je met de smartphone doet verloopt zonder enige problemen en zelfs (grafisch) zware applicaties lopen soepel op het toestel. Een echte krachtpatser dus.

Jet Black

Eveneens nieuw is de zogeheten Jet Black Apple iPhone 7 (gitzwart hier in Nederland). Deze variant van de nieuwe iPhone is enkel verkrijgbaar met 128GB of 256GB intern geheugen en is voorzien van een blinkend, zwarte afwerking. Een beetje zoals een gesprayde auto, maar dan zonder de spray. Het effect is er namelijk gekomen door het aluminium op een bepaalde manier te behandelen, aldus Apple. En hoewel de jet black variant van de iPhone 7 verschrikkelijk kras- en vingerafdrukgevoelig is, mag het resultaat er wezen. De smartphone ziet er simpelweg subliem uit.

Aanrader of niet?

Dat de iPhone 7 op papier een interessant toestel is, dat is een feit. Maar of we je hem ook zouden aanraden is natuurlijk een geheel anders iets. Op deze vraag gaan we je een antwoord geven in deze video.

Onze geschreven review van het toestel: https://www.allaboutphones.nl/reviews/apple-iphone-7

De telefoon kopen: https://goo.gl/V92gJe

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: https://www.allaboutphones.nl/telekoopwijzer/

Op de website van All About Phones, http://www.allaboutphones.nl/, kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video’s over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Wileyfox en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Sony Xperia XZ, Huawei P9, Huawei Nova, LG G5, HTC 10, Honor 8 en Apple iPhone 7 Plus. Ook goedkopere modellen zoals de Samsung Galaxy A3 2016, Samsung Galaxy A5 2016, Honor 5C, Huawei P9 Lite, Sony Xperia XA, Motorola Moto G4, OnePlus 2 en Apple iPhone SE komen bij ons aan bod. Tot slot filmen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G4, Samsung Galaxy S6, Huawei P8, Apple iPhone 6s en Sony Xperia Z5. Ook Pokémon Go heeft zijn plaatsje op ons kanaal.

Comments

Nielsjuh262 says:

Wat zijn jullie laat zeg met deze iPhone 7 review. En in heb begin wordt er gezegd 'ik heb hem een paar weken uitgetest'. Een paar maanden zul je boelen 😛

Robert Alley says:

proficiat met je eerste jaar maat….keep up the good work.

SiMohammed Bouguerrogh says:

Een slechte toestel, is drie keer vervangen bij de Apple store!

Andres Van De Walle says:

*in September

DutchPyro says:

Weet iemand hoe het zit met de service van Oneplus? Ik wil de oneplus 3t kopen maar ben bang dat ze mij laten zitten als er defecten zijn.

Ian Badilla says:

Heb nu een iphone 6 plus maar ik vind het toestel nog steeds snel genoeg en ik vind de verschillen tussen 6 en 7 niet groot genoeg om te gaan upgraden. Ik ga wachten tot volgende jaar en misschien zelfs tot 2018 voor ik een nieuwe iphone ga kopen

R3tardedGam3play says:

Goede review!

Guus says:

Lekker optijd😂

Zoey Sandel says:

Komt deze video niet iets te laat?

Comments are disabled for this post.